Hoteli

 

Novi hotel smješten na samoj obali mora, u Igalu.
Hotel posjeduje 204 sobe, od kojih je većina sa pogledom na more, sopstvenu plažu, Wellness i Spa centar,zatvoreni i otvoreni bazen, lobby i pool bar, kongresni centar i a la carte restoran Olive Terrace koji se nalazi na krovnoj terasi hotela. Hotel raspolaže sa 192 sobe različite strukture i 12 apartmana. Sve sobe su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva.

Opširnije

 

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju "Dr Simo Milošević" A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu.
Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starih osoba.

Opširnije

 

Hotel Novi u Igalu, Crna Gora se nalazi u neposrednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo.
Sve što je potrebno za vaš boravak u Hotelu Novi se nalazi na udaljenosti opuštenog šetanja. Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim javnim prostorima. Nudi punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama. Hotel Novi je odlično mjesto za organizovanje treninga sportskih ekipa. Hotel se nalazi na 25 km od Dubrovačkog i 35 km od Tivatskog aerodroma.
Opširnije

Partneri

Allegra TA
Viva Travel
Eurojet TA
Gallileo TA
Grand TA
Jungle Tribe
Guliver TA

Kontakt

Tel/Fax: +382 31 580 496
Viber: +382 68 835 872
Mob: +382 68 835 870
+382 68 835 871
E-mail: pellegrinots@gmail.com

 

Pratite nas

TripAdvisor